csütörtök, november 22, 2012

Bambuszfüles táskáim

Egyelőre még a kezdők ügyetlenségével kezelem a blogomat, elnézéseteket kérem érte! :-)

Mára jöjjön egy táska, amit a napokban készítettem. Aki facebookon is követi a varrószoba eseményeit, annak nem újdonság, de azért ide is beteszem,hogy lássátok. És ha sikerül, akkor 1-2 korábbi társát is bemutatom.

Tervben van fejben többféle táska ötlete és szeretnék elvégezni egy táskavarró tanfolyamot is, ha minden jól megy tavasszal, és akkor még inkább kiteljesedhetek majd. Szeretek táskát, nesszeszert varrni és azt hiszem ezt le sem tagadhatom. :-)

Tehát akkor a legutóbbi:

Ő volt az első bambuszfülesem....óóóó mennyire imádtam készíteni! Az újdonság ereje! Nagyon izgatott vagyok, mikor valami újba fogok, hogy vajon sikerül-e, tetszeni fog-e? De a végeredmény Nekem nagyon tetszett és tudtam, hogy nem ez lesz az utólsó. :-) Szürke lenvászonból varrtam, kézzel festett csipkeborítás került az aljára és az elválasztó csipkeszegély is kézi festésű. Van egy nagy kedvenc romantikus blogom, ahol láttam ilyen rongyos rózsa tutorialt. Úgy éreztem ez a táska megkívánja ennek alkalmazását és valóban...És nagy ritkán sikerül magamnak is varrnom valamit! :-) Így született meg ez a méltán jelenthetem ki, hogy romantikus táska, mert habos-babos, teljes csipkeborítással készült és törtfehér a színe, amit imádok, bármennyire koszolódik is és vigyázni kell rá, megéri! :-)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése